Skip to content
 • Internetmarketingbureau

  Uw plekje opeisen in Google? Een webshop beginnen? Wij zorgen ervoor dat uw producten gevonden worden. Bovendien laten wij uw website stijgen in de zoekresultaten door middel van advertenties in Google (Adwords), linkbuilding of doeltreffende SEO-teksten. Een bedrijfsvideo en nieuw logo maken het allemaal nog persoonlijker, wij adviseren u welke partijen hierbij kunnen helpen en begeleiden u om bij een derde partij een mooie website te realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Wie we zijn

  Searchtrends is een internetmarketingbureau dat zich richt op op het mkb in Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Onze klanten profiteren van een breed scala aan producten op het gebied van internetmarketing en zoekmachineoptimalisatie.

  Onze missie

  Onze missie: de zichtbaarheid van het midden- en kleinbedrijf op internet vergroten. Met betaalbare diensten op het gebied van webmarketing en zoekmachineoptimalisatie zorgen wij ervoor dat onze klanten online beter worden gevonden. Betere vindbaarheid = grotere naamsbekendheid = meer opdrachten!

  Advies op maat

  Bij Searchtrends ontvangt u advies op maat en een persoonlijke service van een specialistisch team dat achter u staat. Zij maken heldere afspraken met u en zorgen voor soepel contact, waardoor u uw afgenomen producten volledig uit handen kunt geven.

  Kernwaarden Searchtrends

  Searchtrends bouwt voort op bijna 30 jaar ervaring. Ons deskundige team streeft bij het optimaliseren van de online zichtbaarheid van uw bedrijf altijd de volgende kernvoorwaarden na:

  • Klantgerichtheid: bij ons bent u geen nummer. Wij bouwen graag een band met u op en zijn pas tevreden als u dat ook bent.
  • Btrouwbaarheid: u kunt van begin tot eind op ons rekenen.
  • Prijs-kwaliteitverhouding: wij vragen een eerlijke prijs voor onze diensten. Elk onderdeel, van advies tot ontwerp, wordt verzorgd door een aparte expert. Dit levert op de lange termijn kostenbesparing en een mooi, actueel product op.