• Geschreven door:

  De belangrijkste online marketingtrends van 2018

  We maken ons langzaam op voor een nieuw jaar. Wat zullen de nieuwe uitdagingen van 2018 worden? We wierpen een blik in de glazen bol en hebben de belangrijkste online marketingtrends op een rijtje gezet:

   

  • Klaar voor de slimme praatpaal?

  De Smart Home Speakers zoals Google Home en Amazon Echo, zullen in 2018 in het Nederlands uitkomen. Nu al maken steeds meer mensen gebruik van gesproken zoekopdrachten. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het seo-vriendelijk maken van websites. Meer weten? Milou schreef in januari een blog over voice search.

   

  • “I want it all and I want it now”

  Je hebt het zelf als bedrijf misschien wel gemerkt: klanten zijn altijd online en verwachten hierdoor ook snel en direct klantcontact. Dit kan bijvoorbeeld door laagdrempelig zakelijk whatsapp-contact of chatbots. Britt vertelde in haar blog van oktober alles over de chatbox.

   

  • Video? Video!

   One Page website door Searchtrends

  Video was al het toverwoord van 2017 en we hebben heel wat klanten blij kunnen maken met bedrijfsvideo’ s en klantenreviews. Bekijk de resultaten op ons Youtube-kanaal. Ook in 2018 zal video belangrijk blijven, denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de komst van facebook Watch. De volgende stap? Interactieve video’s! Britt vertelt je er graag over.

   

  • Let’s talk personal

  Zal er in 2018 een einde komen aan stockfoto’s? Feit is dat persoonlijke foto’s jouw website een streepje voor geven. Ook door middel van illustraties kun je jouw website eruit laten springen. Lees in de blog van november over het belang van goed beeldmateriaal.

   

  • Iedereen mobiel?

  Wie weleens analytics van zijn website checkt, ziet de cijfertjes van mobiele gebruikers steeds verder opkruipen. In 2018 moet je website mobielvriendelijk zijn, let zeker ook op de laadtijd van je pagina’s! Ben je een beginnend ondernemer en wil je een snelle en mobielvriendelijke website? Kijk dan eens naar onze blog over One Page-websites.

   

  Wil je jouw website weer up-to-date brengen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Featured blogs

 • One Page website door Searchtrends

  De belangrijkste online marketingtrends van 2018

  De belangrijkste online marketingtrends van 2018 We maken ons langzaam op voor een nieuw jaar. Wat zullen de nieuwe uitdagingen van 2018 worden? We wierpen een blik in de glazen bol en hebben de belangrijkste online marketingtrends op een rijtje gezet:   Klaar voor de slimme praatpaal? De Smart Home Speakers zoals Google Home en […]

 • SEO: Geen toptermen maar longtail

  Google geeft in haar zoekresultaten steeds meer ruimte aan betaalde diensten. Met vier advertenties bovenaan in de zoekresultaten, komt jouw onbetaalde plekje in de zoekmachine in het geding. In plaats van toe te kijken hoe jouw bedrijf dieper in de krochten van de laatste pagina’s wegzakt, kun je actie ondernemen: pas je Googlestrategie aan en zoek de oplossing in ‘longtail’.