• Geschreven door:

  5 e-commerce marketing trends in 2015 die belangrijk zijn

  Vandaag de dag spijkeren E-commerce organisaties nog steeds hard aan de weg om hun bezoekers de best mogelijke gebruikerservaring te geven tijdens het online shoppen. Technologieën blijven zich ontwikkelen en grote spelers op het gebied van e-commerce leren de nieuwste technieken zodat bezoekers met steeds meer gemak online kunnen shoppen. We zien tegenwoordig verregaande ontwikkelingen van online marketing middelen bij e-commerce bedrijven zodat zij steeds flexibeler en sneller in kunnen spelen op het gedrag van internetgebruikers of online shoppers.

  Inspelen op online-shoppers

  E-commerce ontwikkelt zich steeds verderConsumenten zijn momenteel constant online en beschikken over veel informatie waarbij zij meer keuzemogelijkheden dan ooit hebben. Via statistische resultaten kunnen e-commerce bedrijven het gedrag van online-shoppers, hun voorkeuren en interesses analyseren, om vervolgens daarop in te spelen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van vergelijkbare producten.

  Dit jaar ervaren we hoogstwaarschijnlijk een versnelling in de shift naar inbound-technieken (waarbij de focus ligt op content marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en social media marketing) in plaats van outbound-technieken. De huidige e-commerce industrie en online-shopping trends zijn een voorbode voor groei in inkomsten de komende jaren. Dat komt niet alleen door de groei van de internetpopulatie ook de dynamiek in het veld zorgt ervoor dat branding en de uitbreiding van het klantenbestand alleen maar belangrijker wordt:

  1. Content marketing wordt nog belangrijker
   De focus komt te liggen op originele en informatieve content, niet op de algemene(re) concent. Google en andere zoekmachines vinden unieke content nu al belangrijker dan ooit en plaatst bedrijven die dit soort content aanbiedt aan hun bezoekers hoger in de lijst met zoekresultaten. Dit betekent dat bedrijven hun contentstrategie moeten aanpassen. Ook consumenten willen steeds meer gedetailleerde informatie over de producten waarin zij geїnteresseerd zijn tijdens het shoppen. Voldoet een bedrijf niet aan deze eisen evenals een eenvoudige navigatie en snelle betalingsmogelijkheden, dan raken e-commerce bedrijven hun bezoekers kwijt.
  2. SEO en de mogelijkheid om te delen via social media integreren verder met elkaar.
   Zoekmachines zoals Google gaan door met het aanbieden van de meest relevante content aan gebruikers. Dit is niet alleen het doel van de zoekmachines, het is ook van belang voor de inkomsten van hun online advertenties. Voor internet marketeers betekent dit dat zij er goed op moeten letten dat zij niet alleen unieke content aanbieden maar dat dit ook eenvoudig via social media te delen is. De meeste merken proberen zich steeds meer in plaats van het organiseren van een uitverkoop met hoge kortingen te richten op klantenloyaliteit, content en de mogelijheid om de content op social media te delen. Dit zorgt voor meer klanten terwijl bedrijven minder kwijt zijn aan acquisitiekosten.
  3. Social media marketing zal nog breder ingezet gaan worden.
   De meerderheid van de e-commerce bedrijven gebruikt nu voornamelijk Facebook om hun klanten op social media te bereiken. Omdat Facebook de berichten die worden geplaatst in de newsfeed anders gaat beoordelen, moeten marketeers meer tijd investeren in het pushen van berichten via andere social media platformen. Bovendien moeten ze in Facebook blijven investeren om dezelfde doelgroep nog steeds via Facebook te bereiken. Andere social media kanalen zoals Twitter, Instagram en Pinterest gaan daarnaast verlangen dat bedrijven betalen voor zichtbaarheid. Dat betekent voor merken dat zij niet meer kunnen bouwen op slechts één kanaal om verkeer via social media te genereren. Kortom, er moet gestreefd worden naar het vergroten van de zichtbaarheid via verschillende social media kanalen.
  4. Mobiele marketing stijgt in populariteit
   Als steeds meer mensen onderweg even het laatste nieuws checken of online websites bezoeken, wordt de mobiele marketingstrategie voor bedrijven steeds belangrijker. Zolang bedrijven ervoor zorgen om de mobiele gebruikservaring van consumenten te optimaliseren, wordt dit steeds vaker de norm. E-commerce bedrijven zijn zelfs al begonnen met de introductie van officiele kanalen op mobiele chat platformen om promoties en content te delen. Deze ontwikkeling groeit gestaagd door.
  5. Het aantal remarketing advertenties stijgt
   Het lijkt erop alsof iedereen aan remarketing doet. Heb je een product bekeken op een website dan achtervolgt dit product je overal, of dat nu via Google, Facebook of via displayadvertenties op een willekeurige website is. Deze manier van reclame is natuurlijk ook erg effectief omdat je het product al dan niet bewust telkens weer te zien krijgt en het zo in je hoofd blijft zitten. Bovendien geeft remarketing nog meer inzicht via de statistieken in het gedrag van internetgebruikers om zowel het gedrag op de smartphone te vergelijken met het gedrag op tablet of desktop. Zodoende stijgt ook de verkoop via smartphone verder.


  Bron: Divyan Gupta op http://yourstory.com/2015/08/e-commerce-marketing-trends/

Featured blogs

 • Over het gebruik van beeldmateriaal op internet

  Oh wat ben je mooi! Over het gebruik van beeldmateriaal op internet Het is inmiddels een marketing-cliché: een foto zegt meer dan 1000 woorden. Natuurlijk is het hierdoor niet minder waar, een website staat of valt met mooi beeldmateriaal. Als beginnend ondernemer heb je misschien nog geen eigen foto’s. Dat is geen probleem, hier hebben […]

 • neuromarketing voor mkb'ers

  Iedereen aan de neuromarketing: praktische adviezen voor MKB’ers

  Is jouw interesse gewekt door het woord ‘neuromarketing’? Dat was precies onze bedoeling, uit onderzoek blijkt dat namelijk dat alleen het woord al onmiddellijk de associatie van geloofwaardigheid met zich meebrengt. Iedereen heeft het erover en iedereen wil er iets mee, maar als kleine onderneming heb je niet het geld en de middelen om zelf […]

 • personal-branding

  Personal Branding: Over legobouwende IT’ers en bakkersdochters

  Personal Branding: Over legobouwende IT’ers en bakkersdochters Ik volg op Facebook een klein bedrijfje in luiertaarten, iemand die schilderijen restaureert en een likeurstokerij. Niet omdat ik veel gebruik maak van hun diensten, maar omdat dit mensen zijn waarmee ik ooit heb gesproken of die ik goed ken. De grens tussen privé en zakelijk verdwijnt steeds […]

 • 7 tips voor zakelijk bloggen

  7 tips voor zakelijk bloggen

  Een zakelijk blog is dé plek om te laten zien dat je een expert bent in jouw vakgebied. Bovendien kan een blog je vindbaarheid in Google vergroten. Wil je beginnen met bloggen, maar weet je niet hoe? Lees deze 7 tips voor zakelijk bloggen en ga aan de slag!

 • Je website toegankelijk voor iedereen (deel 2)

  In het eerste artikel over webtoegankelijkheid heb je gelezen hoe je rekening kunt houden met websitebezoekers met een visuele beperking. Deze groep heeft met name baat bij een goede opbouw van de inhoud van een website. Maar waar moet je op letten als je rekening wilt houden met bezoekers die verstandelijk beperkt zijn?

 • Webtoegankelijkheid voor slechtzienden

  Je website toegankelijk voor iedereen (deel 1)

  Dit is het eerste artikel in een reeks over web accessibility, oftewel webtoegankelijkheid. In deze reeks artikelen bespreek ik de barrières die internetgebruikers met een beperking kunnen ervaren en wat we kunnen doen om het hun gemakkelijker te maken. Samen kunnen we het internet toegankelijker maken voor iedereen. Vandaag deel 1: visuele beperkingen.

 • Tips om veilig online te shoppen

  Veilig online shoppen

  Veilig online shoppen in een webshop is voor veel internetgebruikers bijna vanzelfsprekend. Toch zijn er ook nog veel internetcriminelen die misbruik maken van het vertrouwen van de consument online met nepwebshops. In het artikel lees je tips om online veilig te shoppen. Ook in buitenlandse webshops.

 • Filters, geotaggen en hashtagcampagnes

  Jouw vocabulaire krijgt een update en breidt zich verder uit met de woorden geotaggen, hastagcampagnes en filters. Je weet inmiddels hoe je foto’s kan toevoegen en je bent op de hoogte van het belang van een goedgevuld account. Je gaat nu leren hoe je je foto’s functioneel kan inzetten: je wilt namelijk niet alleen mooie kiekjes posten, maar vooral klanten aantrekken.

 • Instagram: je volgende socialmediakanaal

  Je dacht dat je social media nu inmiddels wel onder de knie had, maar je moet alweer mee met de volgende hype: Instagram. Instagram is een groeiende mobiele app die inmiddels al 1,4 miljoen Nederlandse gebruikers heeft, waarvan er 536.000 elke dag actief zijn. Dagelijks groeit deze app in gebruikersaantallen, dus pak je kans en lift mee op het succes van Instagram.

 • LinkedIn voor zzp'ers en mkb'ers

  LinkedIn voor zzp’ers en mkb’ers

  LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld. Op dit moment zijn er 414 miljoen(!) LinkedIn-profielen, waarvan er meer dan zes miljoen van Nederlandse gebruikers zijn. En dat terwijl wij een beroepsbevolking van 8,9 miljoen hebben! Veel mensen zien LinkedIn als een netwerk voor werkzoekenden, maar niets is minder waar: ook zzp’ers en het mkb maken met veel succes gebruik van het netwerk. Wat kan LinkedIn dan voor u betekenen?

 • Update Google mobiele websites

  Mobiel vriendelijke website nóg belangrijker

  Begin mei komt Google met een nieuwe update. Het hebben van een website die ook geschikt is om te bezoeken op een smartphone of tablet is dan nog belangrijker. Deze update heeft effect op uw ranking als uw website nog niet responsive is. Waarom? Steeds meer internetgebruikers bezoeken websites op een smartphone.

 • In 2016 zijn er weer een aantal dingen verandert wat betreft cookies.

  Is jouw website 2016 proof? Dit is wat er veranderd is op het gebied van cookies.

  In 2015 zijn er al een hoop dingen veranderd in de cookiewet en in 2016 zijn daar een aantal dingen bijgekomen. Na het lezen van dit artikel ben je helemaal op de hoogte van de laatste wijzigingen op het gebied van website cookies.

 • Ad block plug-ins zijn in opmars. Veel bedrijven lopen daardoor veel geld mis. Er is daarom veel weerstand tegen ad blocks.

  Ad blocking; een groeiend probleem voor marketeers…

  Ad blockers worden steeds meer gebruikt. Een groeiend probleem voor adverteerders, maar een gat in de markt voor ad block ontwikkelaars. Logisch dus dat er steeds meer weerstand tegen ontstaat. Websites verzinnen opmerkelijke oplossingen voor dit probleem.

 • 10 SEO-tips om je website te optimaliseren

  10 tips om je website SEO-proof te maken

  Met de 10 tips in dit artikel kun je goed nagaan of je website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Daarnaast kun je ook met de tips aan de slag als blijkt dat dit niet het geval is. Vind je dit lastig? Vraag dan een gratis website analyse aan en bekijk wat wij voor je kunnen doen.

 • 5 E-commerce marketing trends in 2015

  Contentmarketing, Social Media Marketing, Mobiele Marketing, Remarketing en SEO en de mogelijkheid om te delen via social media, zijn de vijf belangrijke pijlers in 2015 waarop E-Commerce bedrijven zich moeten gaan richten.

 • Google Penquin update straft over optimalisatie af

  Google Panda & Google Penguїn

  Door het invoeren van de Google Panda en Penguїn update streeft Google ernaar low quality websites te filteren van de websites met unieke en waardevolle content. Wat houden de Google Panda en Penguїn ook alweer in?

 • Google Panda Update 4.2

  Google’s Panda Update 4.2

  De Panda Update 4.2. is de nieuwste update in het algoritme van Google. Google maakt kwalitatief hoogwaardige content die op de bezoeker is gericht en een positieve bezoekerservaring op de website daarbij belangrijker dan ooit. Dit heeft dan ook direct invloed op je ranking in Google.

 • Semalt.com, social-buttons.com en andere spam referrals

  Zie je steeds meer rare verwijzende websites in je Google Analytics statistieken zoals semalt.com, best-seo-solution.com en social-buttons.com? Dan heb je te maken met spam referrals. Deze “ghost referrals” zorgen ervoor dat je Google Analytics data bevuild raakt en niet meer klopt. Filter ze daarom uit je Google Analytics.

 • Google geeft al aan of je website geschikt is voor mobiel

  Mobiel vriendelijke website vanaf morgen een must

  is uw website al mobiel vriendelijk? Vanaf morgen wordt dit een absolute must. Vanaf 21 april 2015 gaat Google namelijk op basis van meerdere factoren de mobiele vriendelijkheid van website beoordelen. Op basis daarvan wordt u website hoger in de mobiele zoekresultaten dan websites die niet mobiel vriendelijk zijn gebouwd.

 • Smartphonebezitters eind 2014 groter dan pc-bezitters

  Meer smartphone- dan pc-bezitters eind 2014

  Uit onderzoek van onderzoeksbureau Gfk blijkt dat het aantal smartphonebezitters groter is dan het aantal mensen dat nog beschikt over een pc. Begin daarom nu met het goede voornemen om een mobiele, crossmediale strategie op te zetten voor uw website of webshop. Wij helpen u graag verder hierbij.

 • Online marketing trends 2014

  6 online marketing trends in 2014

  Omdat we alweer over de helft van het jaar 2014 zijn, valt er al wat te zeggen over de online marketing trends van 2014. Zo is content nog altijd king en worden lokale bedrijven online steeds beter zichtbaar. Benieuwd naar de overige trends? Lees snel verder in het artikel.

 • Bij afflilate marketing maakt u reclame voor een ander bedrijf waarover u commissie krijgt.© David Evers, op Flickr. Licensie: Creative Commons BY 2.0

  Affiliate marketing

  Bij affiliate marketing werken twee partijen samen waarbij de ene partij de andere promoot en daarover commissie ontvangt. Als u bijvoorbeeld een website heeft, kunt u een advertentie voor een product van een andere website in de sidebar plaatsen. Als uw bezoekers op de link klikken en dit product vervolgens aanschaffen verdient u daarover commissie.

 • Het Nike-logo

  Waarom een logo

  Het logo is vaak een van de eerste dingen die potentiële klanten van uw bedrijf zien. Daarom is een professioneel logo van belang. Een goed logo wekt een positieve associatie op met uw bedrijf. Het geeft uw bedrijf een gezicht.

 • Een logische website indeling is een van de aspecten die voor een professionele website zorgen.

  5 belangrijke onderdelen op uw website

  U heeft een website maar heeft u ook een goede website? Uw website is namelijk de eerste indruk die potentiële klanten van u en uw bedrijf krijgen. Daarom is het belangrijk dat uw website zowel uw bedrijf treffend weergeeft als ook bezoekers overhaalt om te kiezen voor uw bedrijf. Hiervoor is het belangrijk om tenminste vijf onderdelen goed te regelen op uw website.

 • De nieuwe Google update genaamd Hummingbird zorgt voor preciezere zoekresultaten.©Brady Smith. Credits: U.S. Forest Service, Coconino National Forest, op Flickr. Licensie: Creative Commons BY-SA 2.0.

  De Google Hummingbird update

  Sinds kort is de nieuwe update van Google een feit: Met de Hummingbird update van Google interpreteert de zoekmachine uw content nog beter en zijn zoekresultaten nog accurater. In plaats van steekwoorden kijkt de zoekmachine nu naar de hele zoekopdracht en begrijpt de betekenis van de afzonderlijke woorden beter. Content en sociale media worden hierdoor belangrijker dan ooit tevoren.

 • Aanbevelingen van mensen in uw kringen zorgt er volgens Google voor dat u eerder keuzes kunt maken. © Fabrizio Van Marciano, op Flickr. Licensie: Creative Commons BY 2.0

  Verandering in voorwaarden Google+

  Google+ is van plan uw profielnaam- en foto te gebruiken in advertenties en recensies. De reden hiervoor is volgens Google om internetgebruikers nuttige informatie te kunnen bieden. Aanbevelingen van mensen in uw kringen kunnen volgens Google handig zijn om sneller keuzes te maken en de diensten van Google te verbeteren. Wilt u niet dat uw naam en profielfoto in advertenties gebruikt worden, meldt u er zich dan nu nog voor af.

 • Het apparaat waarmee u de website bekijkt bepaalt het formaat van de website bij Responsive Webdesign.

  Responsive Webdesign

  U heeft een website waar u trots op bent. Maar heeft u eigenlijk wel bekeken hoe u website er op een mobiele telefoon of een tablet uitziet? Dat is namelijk erg belangrijk omdat het aantal smartphone- en tabletgebruikers nog steeds stijgt. Responsive Webdesign is de oplossing. Bekijken uw bezoekers uw website met een tablet of smartphone dan schaalt uw website automatisch mee naar een leesbaar en gebruiksvriendelijk formaat.

 • Een cookie is een tekstbestandje dat een website op de computer van zijn bezoekers zet. © James scubadive67, op Flickr. Licensie: Creative Commons BY- 2.0

  Google ontwikkelt een alternatief voor cookies

  Google is bezig een anoniem identificatiemiddel te ontwikkelen als alternatief voor cookies. Dat zegt een anonieme bron via USA Today. Aan de ene kant biedt een anoniem identificatiemiddel voordelen aan de gebruiker. Zo hebben zij bijvoorbeeld meer controle over hun eigen informatie. Aan de andere kant krijgt een van de grootste technologische bedrijven zo nog meer macht.

 • Domeinnamen en de keuze voor uw extensie. ©Searchtrends

  Domeinnaam: Extensie kiezen

  De extensie van uw website is een niet te onderschatten aspect voor uw positie in de zoekmachine. In de meeste gevallen kiest u een extensie waarmee u zich richt op een land. Zo staat .nl bijvoorbeeld voor Nederland en .be voor België. Extensies die zich niet specifiek op landen richten zijn .eu of .org. De eerste is een goede keuze als u zich richt op heel Europa in plaats van op één land. De tweede is een geschikte extensie als u een website voor uw organisatie opzet of als alternatief voor een .com website.

 • Rekening houden met browsers

  Zonder dat u het misschien weet, maakt u gebruik van een bepaalde webbrowser. Dit is het programma waarmee u websites bekijkt. Denkt u aan Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. Google Chrome is uitgegroeid tot de populairste webbrowser in zowel Nederland als België. Test u website eens op de verschillende browsers: Uw website wordt niet altijd hetzelfde weergegeven.

 • Adverteren op YouTube

  Adverteren op YouTube

  Adverteren op YouTube is erg eenvoudig en staat bekend als True View adverteren. U kunt op vier manieren adverteren op YouTube. Zo kunt u ervoor kiezen om helemaal bovenaan de pagina met uw video te adverteren als YouTube-gebruikers op YouTube zoeken of voorafgaand aan een video. U betaalt pas wanneer uw advertentie in zijn geheel wordt bekeken.

 • Met Google Places bent u vindbaar in uw regio

  Google Places

  Op de eerste pagina in Google staan? Goede kans dat dit u lukt met Google Places! Tegenwoordig toont Google tot 75 procent lokale zoekresultaten op de eerste pagina. Uit onderzoek blijkt dat 97 procent van de internetgebruikers zoekt naar bedrijven bij hen in de buurt. Alle reden voor u om in dat rijtje te willen staan.

 • Smartphone- en tabletgebruik stijgt nog steeds

  Smartphone- en tabletgebruik en Places

  Steeds meer mensen gebruiken een smartphone of tablet om te internetten. Lokaal vindbaar zijn, was nog nooit zo belangrijk als nu. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een Google Places-bedrijfsvermelding als u dat nog niet heeft gedaan. Internetgebruikers kunnen direct contact met u opnemen via uw Google Places-bedrijfsvermelding of makkelijk naar uw locatie navigeren als ze in de buurt zijn.

 • Online-video wordt verspreid op YouTube

  YouTube grote kans voor MKB

  YouTube is een ideaal platform om uw online zichtbaarheid te vergroten. Daarnaast zorgt u er met YouTube ook nog eens voor dat u hoger eindigt in de zoekresultaten van de zoekmachine. Maak een videokanaal op YouTube aan en plaats uw online-filmpjes. Hoe en waarom u dat doet, leest u in het artikel.

 • Zakendoen met Duitsland kan uw winst vergroten

  Crisis? Doe zaken met Duitsland of België

  Het is crisis. Was 2012 al geen goed jaar voor u, in 2013 wordt het er niet veel beter op. De consument heeft minder koopkracht en geeft daarom minder uit. Wellicht is het daarom een idee om zaken te doen met Duitsland. Searchtrends helpt u daar graag verder mee. Wij zijn een internationaal bedrijf met veel Duitse werknemers en hebben dan ook veel verstand van de Duitse markt.

 • Online Video voor uw bedrijf biedt veel voordelen

  Online Video voor het MKB

  Juist voor bedrijven wordt online video wordt steeds populairder. Online video kent dan ook veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld teksten. Niet alleen is online video gemakkelijker dan tekst ook is het persoonlijker. Daarnaast is het ook goed voor uw online vindbaarheid omdat de bezoekers langer op uw website blijven (om de video te bekijken). Kiest u ervoor een online video te laten maken, kijk dan ook of u kiest voor een bedrijfs- of productvideo.

 • Een andere domeinnaam, subdomein of submap voor een nieuw product

  Subdomeinen of submappen

  Stelt u zich voor: U heeft verschillende vestigingen of u biedt uw website aan in verschillende talen. Kiest u dan voor subdomeinen of submappen? Een subdomein ziet Google als aparte pagina, terwijl een submap onderdeel is van dezelfde website. Kies voor een subdomein als u hele afwijkende producten in uw assortiment heeft. Kies voor submappen als dit niet het geval is. Het verschil wordt verder uitgelegd in het artikel.

 • Onze begrippenlijst legt u verschillende technische woorden uit

  Begrippenlijst

  Affiliate partner, SEO, Google AdWords, domeinnaam, linkbuilding, hostingkosten: Duizelt het u al? Als u aan de slag gaat op het internet met een website of webshop krijgt u automatisch te maken met verschillende technische termen. In het volgende artikel vindt u veelvoorkomende begrippen kort en duidelijk uitgelegd. Zo weet u precies waar het over gaat.

 • Met onze analysetool kunt u snel kijken of uw website te verbeteren is

  Usability of gebruiksvriendelijkheid

  Usability – Wat is dat? Het begrip usability staat voor “gebruiksvriendelijkheid van uw website”. Naast de content en de backlinks speelt onder andere het gedrag van de bezoeker een rol als het gaat om uw plaats in de zoekmachine. Hoe langer uw bezoekers op uw website blijven en hoe meer subpagina’s ze bekijken hoe positiever […]

 • Social Media voor bedrijven

  Bent u al sociaal? U komt er bijna niet meer onderuit als u online uw klanten werft: Social Media. Er zijn verschillende sociale media waarvan u gebruik kunt maken. De bekendste zijn waarschijnlijk Facebook en Twitter. Ook is er Google+, het zakelijke medium LinkedIn en Social Media die zich richt op beeldmateriaal zoals Pinterest.   […]

 • Teksten voor zowel de bezoeker als de zoekmachine

  Teksten schrijven

  Teksten schrijven voor het internet Een duidelijk verhaal vertellen over uw bedrijf en uw producten. Dat is belangrijk om uw bezoekers te overtuigen met u in zee te gaan. Internetgebruikers hebben weinig tijd en kunnen uw website met één muisklik verlaten. Daarom is het belangrijk dat er teksten geschreven worden die de interesse van uw […]

 • Als u zelf de teksten schrijft, laat ze dan door ons nakijken

  Teksten redigeren

  Het doel van een tekst redigeren is altijd dat uw verhaal zo krachtig mogelijk wordt. Laat ons u hierbij helpen.

 • Blackhat SEO is het manipuleren van de zoekmachine

  Blackhat SEO

  Wat is Blackhat SEO? Blackhat SEO is zoekmachine optimalisatie die de zoekmachines misleidt. Door middel van Blackhat SEO stijgt uw website heel snel in de lijst met zoekresultaten. Blackhat SEO gaat tegen de regels in die zoekmachines hanteren. Het gevolg kan zijn dat de zoekmachine uw website uit de zoekresultaten haalt zodat u niet meer […]

 • Linkbuilding (linkopbouw) is belangrijk om uw website hoog te laten ranken in de zoekmachine

  Linkbuilding (linkopbouw)

  Links verzamelen Volgens de experts bepaalt een goede linkbuilding strategie voor 70 procent of u goede resultaten via Google behaald of niet. Een mooie uitspraak, maar wat is linkbuilding eigenlijk? Met linkbuilding verzamelt u relevante verwijzingen (oftewel links) van andere websites naar uw website. Deze links gelden als een populariteitsstem voor uw website. Linkbuilding is […]