Skip to content
 • Full-service internetmarketingbureau

  Uw plekje opeisen in Google? Dat doet u met een nieuwe WordPress-website of website op maat, voorzien van overtuigende teksten. Een webshop beginnen? Wij zorgen ervoor dat u uw producten aan de man kunt brengen. Bovendien laten wij uw website stijgen in de zoekresultaten door middel van advertenties in Google (Adwords), linkbuilding of doeltreffende SEO-teksten. Een bedrijfsvideo en nieuw logo maken het allemaal nog persoonlijker. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Wie we zijn

  Searchtrends is een full-service internetmarketingbureau met vier vestigingen: het hoofdkantoor in Zaandam en onze filialen in Nijmegen en de Duitse plaatsen Kleve en Anrath. Wij richten ons op het mkb in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Onze klanten profiteren van een totaalpakket aan producten op het gebied van internetmarketing en zoekmachineoptimalisatie.

  Onze missie

  Onze missie: de zichtbaarheid van het midden- en kleinbedrijf op internet vergroten. Met betaalbare diensten op het gebied van webmarketing en zoekmachineoptimalisatie zorgen wij ervoor dat onze klanten online beter worden gevonden. Betere vindbaarheid = grotere naamsbekendheid = meer opdrachten!

  Advies op maat

  Bij Searchtrends ontvangt u advies op maat en een persoonlijke service van een specialistisch team dat achter u staat. Ons team bestaat uit consultants, redacteuren en designers: zij maken heldere afspraken met u en zorgen voor soepel contact, waardoor u uw afgenomen producten volledig uit handen kunt geven.

  Kernwaarden Searchtrends

  Searchtrends bouwt voort op bijna 30 jaar ervaring. Ons deskundige team streeft bij het optimaliseren van de online zichtbaarheid van uw bedrijf altijd de volgende kernvoorwaarden na:

  • Klantgerichtheid: bij ons bent u geen nummer. Wij bouwen graag een band met u op en zijn pas tevreden als u dat ook bent.
  • Totaalpakket: van het ontwerp van uw eerste logo tot het up-to-date houden van uw socialmedia-accounts: u kunt van begin tot eind op ons rekenen.
  • Prijs-kwaliteitverhouding: wij vragen een eerlijke prijs voor onze diensten. Elk onderdeel, van advies tot ontwerp, wordt verzorgd door een aparte expert. Dit levert op de lange termijn kostenbesparing en een mooi, actueel product op.
  Michiel Bakker
  Technisch Directeur
  Ayse Gül Mermertas
  Commercieel Manager Nederland & België
  Jeroen van der Kolff
  Systeembeheerder
  Faziel Kadir
  Multimedia Designer
  Anne Waninge
  Webredacteur
  Barbara ten Brink
  Webdesign
  Ben Besselink
  Webprogrammeur
  Maik de Winkel
  Webprogrammeur
  Stephan Gietmann
  Projectmanager en Google AdWords specialist
  Ina Boon
  Teamleider Zaandam
  Linda Willemsen
  Aftersales Manager
  Truus Gouw
  Debiteurenadministratie
  Miranda Sommeling
  Accountmanager
  Laurens van Haperen
  Accountmanager
  Antonio Jansen
  Commercieel Manager