Skip to content

Searchtrends - Uw bedrijf zo gevonden op internet

SEO - AdWords - Websites - Analyse - Video

Maak je keuze:

 • Profiteer ook van video-klantenreviews!

  Geschreven door: Milou Salemans Milou Salemans

  Het vertrouwen winnen van nieuwe, potentiële klanten? Schakel actief je huidige klantenbestand in met videoreviews!

 • Live chat voor bedrijven

  Is de live chatbox iets voor jouw bedrijf?

  Geschreven door: britt britt

  Wil je een makkelijke manier vinden om vragen van je klanten snel te kunnen beantwoorden? Dan is een live chatbox misschien iets voor jouw bedrijf. Klanten kunnen door middel van één druk op de knop een vraag stellen en jij kunt direct reageren. Zo blijft de interactie hoog en kun je de klant snel advies geven en tevreden stellen!

 • neuromarketing voor mkb'ers

  Iedereen aan de neuromarketing: praktische adviezen voor MKB’ers

  Geschreven door: nikkie nikkie

  Is jouw interesse gewekt door het woord ‘neuromarketing’? Dat was precies onze bedoeling, uit onderzoek blijkt dat namelijk dat alleen het woord al onmiddellijk de associatie van geloofwaardigheid met zich meebrengt. Iedereen heeft het erover en iedereen wil er iets mee, maar als kleine onderneming heb je niet het geld en de middelen om zelf […]

 • One Page website door Searchtrends

  Searchtrends introduceert de One Page-website: Vergroot uw vindbaarheid als startende ondernemer

  Geschreven door: nikkie nikkie

  Searchtrends introduceert de One Page-website: Vergroot uw vindbaarheid als startende ondernemer U bent een eigen bedrijf begonnen, gefeliciteerd! Nu wilt u natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Daarom is het belangrijk dat klanten u goed kunnen vinden op internet. Searchtrends heeft hiervoor een nieuw product ontwikkeld speciaal voor de startende ondernemer: de One Page-website. […]

 • Facebook + Video = ´Watch´

  Geschreven door: Milou Salemans Milou Salemans

  Surprise, surprise! Facebook heeft haar nieuwste videodienst Watch aangekondigd! …Toch niet zo heel verrast? Wij ook niet.

  Wat is Watch precies? Wat gaat dit betekenen voor jouw Facebookbeleving en wat kun je er zelf mee? We proberen deze vragen voor je te beantwoorden.

 • Online adverteren anno nu

  Geschreven door: Milou Salemans Milou Salemans

  Anno nu, dat ben jij! Zorg ervoor dat je online marketingstrategie dat ook is en ga aan de slag met online adverteren op Facebook.

 • Verbeter klantbeleving met video!

  Geschreven door: Milou Salemans Milou Salemans

  In eerdere blogs hebben we het al gehad over het belang van video en met name video-SEO voor je online vindbaarheid. Goede vindbaarheid is van belang om nieuwe klanten te realiseren, maar je moet ze natuurlijk tegelijkertijd kunnen voorzien van functionele kwaliteit. Dit kan door middel van kwalitatieve online video´s.

 • Linkbuilding en een natuurlijke flow

  Geschreven door: nikkie nikkie

  Linkbuilding is ook in 2017 nog steeds een krachtig middel om jouw online autoriteit en vindbaarheid in Google te vergroten. Benieuwd hoe het precies werkt? Lees in Nikkie´s blog meer over linkbuilding anno 2017.

 • Ben jij het volgende hacker-slachtoffer?

  Geschreven door: Milou Salemans Milou Salemans

  Ben jij ook aangestoken met het virus van de heersende hackersvrees? Logisch! Hackerscollectieven zijn steeds actiever: Google meldt dat het aantal succesvolle hacks met 32 procent is gestegen. Een goede reden om jouw websitebeveiliging eens goed onder de loep te nemen!